:o

 

Gårdagens bästa kvällen!

 

I love it...

 

Beats!

 
 
idag har vi varit i studion och provat på hur man gör beats, spelar pin sin röst osv ;) så kul! Och har blivit så pepp! :D klockan 2 så ska vi till studion igen och fortsätta träna på beats, sen klockan 3 typ kommer cleo!! YAY!! Är så taggad att få hjälp av henne! den som hjälper oss på dagarna är silvana- oxå rappare som släppt en skiva! Hon e freaking cool! Ska lyssna på hennes låtar senare (glömde mina hörlurar :( ) bloggar mer senare och berättar mer då :)
Vårt fullpackade schema!;)
 

Perfekt dag för kollo!

 
 
Idag händer de! Just nu står jag och ska ta bussen till Tumba station för där står bussen som går till Hultsfred! Har precis käkat frukost å längtar till att träffa all andra som ska med på bussen, längtar och längtar inte, humöret pendlar lite hähä ;)
 
 

Dagens outfit

 
 

Roadtrip-mot Sthlm

Just nu: sitter i bilen påväg mot Stockholm! Nice? Yes and no! Är så nervös eftersom jag åker till hultsfred imorn på hip-hop/RnB läger ju! Let's die moa..... men ikväll blir det väl pll och pizza medans jag grinar lite (mycke)! Shit 9 dagar, har inte fattat kr jag ska va borta 9 dagar än tror jag, är så spyfördig och vill svimma mn biter ihop och vab kör! Hoppas det blir awesome! :D #eatingcandy
 

caty!

idag segar jag bara i soffan (som varjedag haha) näe men vaknade vid tolv ocjåh är så trött! måste fixa färdigt packningslistan till hultsfred hip-hop/RnB läger oxå! strax åker jag, känslor= läskigt blandat med spänning glädje och lyckatill känslor! frågade caty om hon skulle komma och hälska på för hon skrev att hon skulle försöka komma innan, here is the answer ;)
#älskaratthonsvararpåkomentarer

Tuffy.blogg.se

Dreads, färger, smurfar och svampbob

RSS 2.0